MÉS DE 14 ANYS COMPARTINT INFORMACIÓ Sol·licitud de baixa MASCULTURA

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de protecció de Dades, us informem que si desitgeu cancel·lar els enviaments de MASCULTURA només cal que ens ho indiqueu enviant-nos un correu electrònic a [email protected] per a procedir a la baixa del vostre registre de la nostra base de dades

Educació 14 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2683

El vostre centre educatiu sempre ha estat al capdavant de l'educació i, aquest any, no és una excepció. La introducció de la Intel·ligència Artificial (IA) en el vostre pla d'estudis és un pas fonamental. L'objectiu és formar una generació de professionals que lideraran la innovació en el món del disseny, amb una visió ètica i responsable cap a un futur humà.

A mig camí per aconseguir l'Agenda 2030, és crucial tenir una perspectiva realista del progrés assolit fins ara. En un escenari global marcat per la incertesa, la complexitat i la volatilitat, el disseny es presenta com un element clau per a crear un futur humà equilibrat. Aquest any, els vostres alumnes treballaran per promoure l'ODS 18: 'Disseny per al Futur Humà', on un futur humà equilibrat implicarà trobar l'equilibri entre la creativitat humana i la intel·ligència artificial present en màquines, tecnologies i plataformes digitals.

La Intel·ligència Artificial ha guanyat rellevància amb el sorgiment de tecnologies com OpenAI ChatGPT i altres plataformes d'IA, transformant indústries i societats a tot el món. Per això, és fonamental que els vostres estudiants entenguen bé la IA i com pot aplicar-se al disseny, aprofitant el seu potencial per fomentar la creativitat en un futur cada vegada més digital.

La Intel·ligència Artificial ha arribat per a quedar-se. El seu èxit incontestable en aplicacions com Chat GPT (en la modalitat de Large Language) i altres com Midjourney o Stable Diffusion (en la generació d'imatges) ho demostra. És per això que el vostre centre destaca les principals avantatges i aplicacions de la IA en el vostre pla d'estudis.

La primera avantatge és la competència per al futur. Capacitar els vostres estudiants en l'ús de la IA els proporciona una avantatge competitiva significativa en un món impulsat per la tecnologia. La segona avantatge és la potenciació de la creativitat, permetent als professionals del disseny explorar noves idees i enfocaments de manera eficient. La tercera avantatge és la resolució avançada de problemes. La IA pot abordar problemes complexos i analitzar grans quantitats de dades, desenvolupant les habilitats dels estudiants en la resolució de problemes avançats.

Te puede interesar
Lo más visto