L'Ajuntament de Montán ha programat una intensa agenda amb gairebé 50 activitats per celebrar les seves Festes Patronals

Sergio Fornas, l'alcalde de Montán, ha destacat: "Volem que totes les persones residents i els estiuejants gaudeixin com es mereixen després d'un any complicat a causa de l'incendi"

Cultura 16 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2700

Les festes comencen demà dissabte i conclouen el diumenge 24 de setembre, i inclouen al voltant de 50 esdeveniments de tot tipus, amb el toro com a protagonista en moltes d'elles.

Fornas ha agraït l'esforç de totes les persones que han treballat durant l'any per fer possible aquestes Festes Patronals, i ha subratllat la importància de dinamitzar els negocis del poble amb aquesta programació diversificada.

L'alcalde de Montán ha expressat el seu agraïment a tota la comunitat, destacant la solidaritat i responsabilitat que van demostrar durant els moments difícils viscuts a causa de l'incendi i l'evacuació del poble.

En resum, Montán es prepara per a unes festes plenes d'activitats i esperança després d'un any desafiador per a la seva comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto