Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Montán ha programat una intensa agenda amb gairebé 50 activitats per celebrar les seves Festes Patronals

Sergio Fornas, l'alcalde de Montán, ha destacat: "Volem que totes les persones residents i els estiuejants gaudeixin com es mereixen després d'un any complicat a causa de l'incendi"

Cultura 16/09/2023 Redacció Redacció
IMG_2700

Les festes comencen demà dissabte i conclouen el diumenge 24 de setembre, i inclouen al voltant de 50 esdeveniments de tot tipus, amb el toro com a protagonista en moltes d'elles.

Fornas ha agraït l'esforç de totes les persones que han treballat durant l'any per fer possible aquestes Festes Patronals, i ha subratllat la importància de dinamitzar els negocis del poble amb aquesta programació diversificada.

L'alcalde de Montán ha expressat el seu agraïment a tota la comunitat, destacant la solidaritat i responsabilitat que van demostrar durant els moments difícils viscuts a causa de l'incendi i l'evacuació del poble.

En resum, Montán es prepara per a unes festes plenes d'activitats i esperança després d'un any desafiador per a la seva comunitat.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter