La Subdelegació de Defensa en Castelló de la Plana, com a part del seu encàrrec de difusió de la cultura de Defensa, realitzarà una exposició titulada "El Llac Espanyol (1513-1898)

Aquesta exposició es realitzarà a l'edifici Moruno del Grau de Castelló, un lloc relacionat amb la història marítima. La inauguració està programada per al 22 de setembre a les 12 hores

Cultura 18 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
Captura

L'exposició consta de 26 panells explicatius molt didàctics que aborden diversos fets destacats en la història de la presència espanyola al Pacífic, des del Tractat de Tordesillas fins al "Setge de Baler" a les Illes Filipines, a més d'objectes històrics, gràfics, quadres sobre la vida a bord i mapes.

La Subdelegació de Defensa agraeix la col·laboració de l'Autoritat Portuària de Castelló, la Diputació de Castelló i la Delegació de Defensa a la Comunitat Valenciana en l'organització d'aquesta exposició.

L'exposició estarà oberta al públic des del 22 de setembre fins al 21 d'octubre, en horari de dimarts a divendres de 17:00 a 20:00 hores, i els dissabtes, diumenges i festius al matins de 12:00 a 14:00 hores i a les tardes de 17:00 a 20:00 hores, amb entrada lliure.

Te puede interesar
Lo más visto