La Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE Castelló, juntament amb (Asbumeca), ha celebrat amb èxit la tercera edició de la Jornada Mediterrani Accessible

Aquest esdeveniment, que es realitza anualment des de 2021, té com a objectiu principal derrocar barreres mentals i facilitar l'accés ple de totes les persones a diverses activitats nàutiques, adaptades a la diversitat funcional dels participants

General 18 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
afaw

La jornada va tenir lloc al Club Esportiu Eolo, situat a la platja del Gurugú (Cercle Mercantil), on es va transformar la platja en un espai de diversió i entreteniment amb una àmplia varietat d'activitats lúdiques. Entre elles s'inclouen immersions de busseig amb màscares de snorkel, passejos amb cadires amphibies, activitats en inflables i barques, passejos en taules de paddle surf, ciclisme en bicicletes adaptades i caiac, entre d'altres. A més, es van dur a terme activitats de sensibilització mediambiental, com tallers de pintura i la cerca de microplàstics a la sorra.

La regidora de Benestar Social i Esports de l'Ajuntament de Castelló, Maica Hurtado, va tenir l'oportunitat de conèixer totes aquestes activitats de la mà del president de COCEMFE Castelló, Juan Domènech. La jornada es va desenvolupar des de les 9:30 fins a les 14:00 hores i va comptar amb la participació de membres de diverses organitzacions que treballen amb persones amb discapacitat, així com amb la presència d'altres persones amb discapacitat interessades a gaudir d'una jornada d'activitats esportives i els seus familiars. Entre els participants es trobaven usuaris d'Aspropace, el club Primer Toque i Afanias Castelló, així com personal de Rehabilitació de COCEMFE Castelló i del Centre d'Atenció Primerenca (CAT) de Burriana.

L'esdeveniment va comptar amb la col·laboració de diverses empreses i institucions, incloent-hi l'Ajuntament de Castelló, l'Ajuntament de Benicàssim, la Diputació de Castelló, Sol Market, Maui Sup&Surf, Surfers, Orodrone, Afanias Castelló, AK Peluquería, Dr. Scuba, Club Nàutic d'Oropesa, Estepark, Fundació Aspropace, Síndrome de Down Castelló i el Club Esportiu Eolo, que va ser l'amfitrió de l'encontre.

Te puede interesar
Lo más visto