Les persones majors d'almenara protagonitzen l'exposició fotogràfica "grans"

En ella es poden veure 48 instantànies realitzades per un grup de socis del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL)

18 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
expograns1

Divendres a la tarda es va inaugurar al Museu del Molí d’Arròs d’Almenara l'exposició fotogràfica "Grans" a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) en col·laboració amb l'ajuntament. En ella es pretén fer un homenatge a la gent gran de la localitat, comptant amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats i Pensionistes "la Creueta" de la localitat.

La mostra està composta per 48 fotografies de gent gran d'Almenara, realitzades per un grup de socis de GFAL com són: Isabel Ahijado, Pedro Díaz, Abdellatif El Mountassar El Allali, Fernando Falcó, Juana Gaspar, Juan Martínez, Pedro Martínez i Juana Romeu.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que "és una mostra emotiva en la qual el protagonisme el tenen les persones grans d'Almenara passant-ho magníficament al local dels jubilats". L'alcaldessa ha agraït a GFAL la iniciativa, així com a l'Associació de Jubilats i Pensionistes "la Creueta" la seva col·laboració.

L'exposició fotogràfica estarà oberta fins al 14 d'octubre. Es podrà visitar els dies 16, 17, 21, 22, 24 i 25 de setembre de 11 a 13 hores i de 18 a 20 hores. Els dies 18, 19 i 20 de setembre i a partir del 2 d'octubre de dilluns a divendres des de les 9:30 fins a les 14 hores. El Museu estarà tancat del 26 de setembre a l'1 d'octubre.

CARTELLS DE FESTES

D'altra banda, el Mercat Municipal d'Almenara, també acull fins al 14 d'octubre l'exposició del concurs de cartells de les festes d'estiu de la Platja Casablanca i de les festes patronals d'Almenara. Cal recordar que segons el torn rotatori habitual, enguany els cartells de les festes d'estiu han estat realitzats per l'alumnat de l'ESO de l'IES d'Almenara, mentre que els de les festes patronals han estat elaborats per l'alumnat del CEIP Juan Carlos I.

Lo más visto