Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les persones majors d'almenara protagonitzen l'exposició fotogràfica "grans"

En ella es poden veure 48 instantànies realitzades per un grup de socis del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL)

Cultura - Cine 18/09/2023 Redacció Redacció
expograns1

Divendres a la tarda es va inaugurar al Museu del Molí d’Arròs d’Almenara l'exposició fotogràfica "Grans" a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) en col·laboració amb l'ajuntament. En ella es pretén fer un homenatge a la gent gran de la localitat, comptant amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats i Pensionistes "la Creueta" de la localitat.

La mostra està composta per 48 fotografies de gent gran d'Almenara, realitzades per un grup de socis de GFAL com són: Isabel Ahijado, Pedro Díaz, Abdellatif El Mountassar El Allali, Fernando Falcó, Juana Gaspar, Juan Martínez, Pedro Martínez i Juana Romeu.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que "és una mostra emotiva en la qual el protagonisme el tenen les persones grans d'Almenara passant-ho magníficament al local dels jubilats". L'alcaldessa ha agraït a GFAL la iniciativa, així com a l'Associació de Jubilats i Pensionistes "la Creueta" la seva col·laboració.

L'exposició fotogràfica estarà oberta fins al 14 d'octubre. Es podrà visitar els dies 16, 17, 21, 22, 24 i 25 de setembre de 11 a 13 hores i de 18 a 20 hores. Els dies 18, 19 i 20 de setembre i a partir del 2 d'octubre de dilluns a divendres des de les 9:30 fins a les 14 hores. El Museu estarà tancat del 26 de setembre a l'1 d'octubre.

CARTELLS DE FESTES

D'altra banda, el Mercat Municipal d'Almenara, també acull fins al 14 d'octubre l'exposició del concurs de cartells de les festes d'estiu de la Platja Casablanca i de les festes patronals d'Almenara. Cal recordar que segons el torn rotatori habitual, enguany els cartells de les festes d'estiu han estat realitzats per l'alumnat de l'ESO de l'IES d'Almenara, mentre que els de les festes patronals han estat elaborats per l'alumnat del CEIP Juan Carlos I.

Te puede interesar

PORTADA CONCURSO FOTO LOCAL 2023 VALENCIA-1-1-1

El Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) juntament amb l'Ajuntament d'Almenara ha convocat el XLV Concurs de Fotografia Local "Vila d’Almenara"

Redacció
Cultura 04/08/2023

El termini per a presentar les col·leccions fotogràfiques està obert fins al 28 d'octubre a les 12 de la nit. Les fotografies presentades han de tenir com a temàtica principal Almenara i poden incloure paisatges, naturalesa, edificis, monuments, activitats, festes o costums locals. Les imatges poden ser en blanc i negre, virades o a color, amb tècnica lliure

230810_EDUC_foto_IVC_FilmotecaEstiu_Todo_cas

La Conselleria de Cultura i Esport projecta a la Filmoteca d'Estiu 'Tot a la vegada en tots els llocs'

Redacció
Cultura - Cine 10/08/2023

La Filmoteca d'Estiu, organitzada per l'IVC, se celebra del 4 d'agost al 2 de setembre als Jardins del Palau de la Música de València La Vicepresidència i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, projecta a la Filmoteca d'Estiu aquest divendres, 11 d'agost, a les 22.30 hores, la pel·lícula 'Tot a la vegada en tots els llocs"

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter