Turisme de la Comunitat Valenciana i la Confederació d'Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur) estan impulsant la primera edició de Gastroalmuersos

Aquesta proposta posa en valor la riquesa i singularitat de la gastronomia valenciana a través de creacions basades en productes locals

Cultura 19 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
awdawd

En aquesta campanya, participen un total de 70 establiments repartits per les tres províncies de la Comunitat Valenciana, que ofereixen diverses opcions d'esmorzars complets, especialitats de la casa i plats per compartir. Aquests esmorzars poden incloure entrepans, coques, torrades, plats combinats, 'cacaus', encurtits, amanides, 'cremaet' o 'carajillo', i els seus preus oscil·len entre els 8 i 11 euros.

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, ha destacat el compromís de la Generalitat amb la promoció del producte gastronòmic, a través de la marca l'Exquisit Mediterrani, i ha ressaltat que aquesta nova campanya "ens identifica com a societat i apel·la a les nostres arrels i a la nostra identitat com a valencians". Moreno també ha subratllat la col·laboració entre Turisme CV i Conhostur, que permet dur a terme aquest tipus d'iniciatives i donar més visibilitat a la riquesa de l'oferta gastronòmica de la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, el president de Conhostur, Manuel Espinar, ha assenyalat que aquesta proposta busca transformar l'esmorzar, un producte popular a la regió, en un producte gastronòmic, aprofitant la tendència creixent en molts locals de la Comunitat Valenciana cap a aquesta cultura de l'esmorzar.

La campanya inclou dos concursos a les xarxes socials: un en el qual els participants poden guanyar una làmina exclusiva de la campanya signada per l'illustrador en fotografiar i compartir els cartells de Gastroalmuersos, i un altre en el qual les persones que publiquen més imatges a Instagram o Facebook dels esmorzars que tasten utilitzant l'etiqueta #Gastroalmuersos podran guanyar un esmorzar per a dues persones.

Te puede interesar
Lo más visto