Nules promociona la cultura entre els escolars amb un concurs de dibuix

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Nules convoca el “I Concurs de Dibuix Què és per a tu la cultura?” amb el qual vol incentivar el coneixement i apropar la cultura als més joves de la població

Cultura 21 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG-20230519-WA0028

Aquest concurs està enfocat a l'alumnat de Primària i de Secundària dels centres educatius, tant públics, concertats com privats, de la localitat. En aquest sentit, s'han establert quatre categories: la categoria A per a l'alumnat de primer a quart de Primària, categoria B per als que cursen cinquè i sisè de Primària, categoria C per a l'alumnat de primer i segon de l'ESO, i la categoria D per a l'alumnat de tercer i quart de l'ESO.

Entre aquestes quatre categories se seleccionaran set treballs, de manera que els autors d'aquests seran premiats amb una beca intensiva de formació artística en l'Acadèmia Juanma Gavara Art Figuratiu, on desenvoluparan alguns treballs que formaran part de l'exposició “Diàlegs Culturals” que tindrà lloc al Museu d'Història Vicent Felip Sempere els dies del 21 de desembre al 5 de gener. Així mateix, els dibuixos guanyadors també s'exposaran en aquesta mostra.

El termini per a presentar treballs és fins dilluns 2 d'octubre, així els joves participants hauran de lliurar els dibuixos al seu centre educatiu.

Desde la regidoria de Cultura s'assenyala que és tracta d'una iniciativa nova proposada per l'escultor local Juanma Gavara i organitzada conjuntament amb la qual "es vol transmetre els més joves la passió per la cultura des de menuts", matisa M. José Esteban. A més, explica que "és important apreciar la cultura del nostre poble i per aquest motiu l'exposició comptarà també amb la col·laboració de la regidoria de Patrimoni que cedirà obres escultòriques.

Te puede interesar
Lo más visto