Onda millora l'accessibilitat del Mercat Municipal amb la reforma dels banys

L'Ajuntament d'Onda ha dut a terme una important iniciativa destinada a millorar l'accessibilitat i comoditat al Mercat Municipal

General 22 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
rdhggjv

En línia amb el seu compromís continu de crear un entorn més inclusiu per a tots els residents del municipi, s'han realitzat reformes significatives als banys del mercat, en resposta a les necessitats expressades per comerciants i usuaris.

L'Ajuntament ha invertit al voltant de 200.000 euros en diverses millores destinades a fer del mercat un espai més inclusiu i agradable. Això inclou la renovació dels banys municipals, així com l'adaptació d'un d'ells per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

L'objectiu principal d'aquesta renovació és proporcionar instal·lacions modernes i còmodes que satisfacin les necessitats tant dels clients com dels comerciants que operen al mercat. Aquest esforç reflecteix el compromís de l'Ajuntament d'Onda amb la creació d'un espai accessible i agradable per a tots.

Millores en accessibilitat

L'Ajuntament s'ha centrat en millorar l'accessibilitat al mercat mitjançant la instal·lació de rampes i l'optimització dels serveis. Això ha inclòs la construcció d'una rampa a l'accés des de la plaça d'Espanya, dissenyada per facilitar la mobilitat de les persones amb discapacitat.

També s'han realitzat millores en els serveis públics, incloent treballs de fontaneria i electricitat, així com l'ampliació de les portes d'entrada i la creació de passadissos més amples per garantir una major accessibilitat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers