Onda millora l'accessibilitat del Mercat Municipal amb la reforma dels banys

L'Ajuntament d'Onda ha dut a terme una important iniciativa destinada a millorar l'accessibilitat i comoditat al Mercat Municipal

General 22 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
rdhggjv

En línia amb el seu compromís continu de crear un entorn més inclusiu per a tots els residents del municipi, s'han realitzat reformes significatives als banys del mercat, en resposta a les necessitats expressades per comerciants i usuaris.

L'Ajuntament ha invertit al voltant de 200.000 euros en diverses millores destinades a fer del mercat un espai més inclusiu i agradable. Això inclou la renovació dels banys municipals, així com l'adaptació d'un d'ells per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

L'objectiu principal d'aquesta renovació és proporcionar instal·lacions modernes i còmodes que satisfacin les necessitats tant dels clients com dels comerciants que operen al mercat. Aquest esforç reflecteix el compromís de l'Ajuntament d'Onda amb la creació d'un espai accessible i agradable per a tots.

Millores en accessibilitat

L'Ajuntament s'ha centrat en millorar l'accessibilitat al mercat mitjançant la instal·lació de rampes i l'optimització dels serveis. Això ha inclòs la construcció d'una rampa a l'accés des de la plaça d'Espanya, dissenyada per facilitar la mobilitat de les persones amb discapacitat.

També s'han realitzat millores en els serveis públics, incloent treballs de fontaneria i electricitat, així com l'ampliació de les portes d'entrada i la creació de passadissos més amples per garantir una major accessibilitat.

Te puede interesar
Lo más visto