Jiménez denuncia l'expulsió del PSPV de la comissió permanent del Patronat Provincial de Turisme i acusa a Barrachina de trencar amb "el bon talant" de José Martí

La diputada socialista culpa a la presidenta de la decisió "per a emmudir a l'oposició" i recorda que en l'anterior mandat el PP sí que hi estava representat amb un membre

Política 22 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
rdhggjv

El PSPV de la Diputació ha mostrat el seu malestar per la decisió de la presidenta de la institució, Marta Barrachina, de vetar la participació dels partits de l'oposició en la comissió permanent del Patronat Provincial de Turisme de Castelló. La representant socialista en l'ens, Maria Jiménez, denuncia que Barrachina ha desmuntat en dos mesos l'esperit de concòrdia i de grans consensos forjat pel president socialista José Martí "amb decisions encaminades a emmudir i a posar pals sobre les rodes a la resta de grups representats a la corporació".

Jiménez apunta que aquesta decisió, confirmada hui en la constitució dels òrgans de govern de Turisme, "és sectària" i recorda que en el passat mandat amb el PSPV en la Presidència el Partit Popular "sí que tenia un seient i veu dins la comissió permanent de l'entitat gestora del turisme de Castelló". En opinió del Partit Socialista, mentre la líder popular "posa bona cara i ven la renovació del Patronat de Turisme com l'inici d'una nova etapa per a seguir posicionant el turisme com a peça clau en la generació d'oportunitats per a la província", per darrere boicoteja la participació de qualsevol grup que no siga el seu propi. "És una situació que els nostres companys i companyes patien en temps de Fabra i és una mostra més que el 'fabrisme', a Castelló, no ha mort encara, sinó que continua viu encara en els actuals dirigents del Partit Popular castellonenc". "El que ocorre actualment a la Diputació és una anomalia democràtica".

Com a representant en el Ple de Turisme, Maria Jiménez afirma que "seguirem presentant propostes i idees perquè els castellonencs i castellonenques ens han votat perquè siguem prepositius, tot i que Barrachina ens haja limitat al màxim la nostra potestat de paraula i de decisió en deixar-nos fora dels òrgans de govern". "Lamentem que el PP només pense en una província monocolor i menyspree la mà estesa dels i les socialistes per a fer de Castelló una terra més pròspera i de futur".

Te puede interesar
Lo más visto