L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Economía 23 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
rdhggjv

Pel que fa al mòdul de jardineria, s'han encarregat del manteniment de diverses zones verdes com el jardí La Granja, àrees a l'avinguda Constitució, Sant Joaquim, els parcs Calistenia i Cromàtic, a més de la decoració floral de la Fira Agrícola, la zona del mercat municipal i el Museu de Medallística Enrique Giner.

La regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, ha destacat la importància d'aquestes actuacions per millorar diferents àrees del municipi. El Taller d’Ocupació Nules VIII beneficia a 30 persones desocupades i també ha permès la contractació de sis tècnics com personal docent i directiu. Els tres mòduls tenen 10 alumnes cadascun i la durada del taller és d'un any.

El cost total del Taller d’Ocupació Nules VIII és de 754.063,20 euros, subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana. Aquests tallers tenen com objectiu proporcionar als alumnes-treballadors una ocupació efectiva mitjançant un contracte de formació i millorar la seua qualificació professional.

Te puede interesar
Lo más visto