Les obres de construcció del pàrquing per a vehicles pesats al Polígon Industrial El Collet han finalitzat, a excepció de la instal·lació de les càmeres de seguretat i la connexió de l'enllumenat

Aquest projecte ha suposat una inversió de 226.996 euros, finançada per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

Economía 23 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
parquing1

El regidor d'Urbanisme, Borja Castell, i la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, han visitat les obres acompanyats de representants de la EGM Abastos-Collet. Castell ha destacat que aquest nou pàrquing contribuirà a crear un entorn més segur i millorarà els accessos al polígon. També ha indicat que l'objectiu de l'Ajuntament és continuar col·laborant amb l'EGM per a donar continuïtat a les inversions i optimitzar els recursos, amb l'objectiu d'ajudar les empreses a millorar la seua competitivitat.

L'equipament està ubicat en terrenys de propietat municipal amb una superfície de 6.045,50 metres quadrats. Aquest pàrquing proporcionarà una àrea segura i controlada perquè els transportistes i conductors puguin estacionar els seus vehicles de manera eficient. A més, millorarà significativament l'accés i l'intercanvi de mercaderies al polígon.

Les tasques realitzades inclouen l'asfaltat de la parcel·la i la senyalització horitzontal de les 42 places d'aparcament. S'ha instal·lat il·luminació i càmeres de seguretat que estaran connectades amb la Policia Local de Benicarló. També s'han millorat els accessos a la zona i s'ha realitzat la reparació de l'asfalt en diverses zones del polígon que s'havien deteriorat amb el temps.

Te puede interesar
Lo más visto