Compromís critica a Carrasco pel desmantellament de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) en la Setmana de la Mobilitat

Garcia: "Mantindre la mateixa intensitat de trànsit és incompatible amb una zona de baixes emissions com reclama la normativa europea”

General 24/09/2023 Redacció Redacció
IMG_2760

Compromís ha expressat la seva indignació davant de l'anunci del Partit Popular de no limitar de cap manera el trànsit a la Zona de Baixes Emissions (ZBE). Ignasi Garcia, portaveu del Grup Municipal de la formació a l'Ajuntament de Castelló, ha assegurat que "és un despropòsit, tant en les formes com en el resultat de la modificació del projecte."

Garcia ha criticat Carrasco per tenir les modificacions definides "abans fins i tot de reunir-se amb els veïns". "Així és com el Partit Popular entén la participació ciutadana: com un escaparate," ha dit el portaveu. En aquest sentit, Compromís ha posat en dubte el procés participatiu de l'Ajuntament en què, segons Garcia, "el desmantellament de la ZBE estava clar, independentment del que diguessin els veïns."

"Som conscients que hi ha qüestions que s'han de conciliar, i així ho portàvem en el nostre programa". "Hi ha transportistes que encara no s'han pogut adaptar a les normatives europees", ha afegit Garcia en referència a la limitació del tràfic que afecta el comerç, "per això cal diàleg i consens, però de debò".

Garcia ha afirmat que, quan tinguin el projecte que ja han sol·licitat a la comissió, estudiaran les modificacions i "si són positives per a la ciutat," tindran el suport de Compromís, tot i que ha posat en dubte que el PP arribi a un acord en 36 hores des de la primera reunió fins a la presentació del projecte. "No és realista," ha insistit.

Te puede interesar
photo_2023-09-28_16-44-27

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat aquest matí en l'acte oficial amb motiu del Dia de la Policia Nacional, festa dels Sants Àngels Custodis

Redacció
General 05/10/2023

Benlloch, acompanyat per l'inspector cap de la comissaria de Vila-real, Pedro Ortín, efectius de la Policia Nacional, regidors i regidores de la corporació i altres autoritats, ha destacat la gran labor d'aquest cos policial a Vila-real i sobretot la vàlua dels 105 homes i dones que conformen la plantilla a la ciutat

IMG-20231023-WA0008

Nules posa en marxa una nova iniciativa d'oci per als més joves

Redacció
General 24/10/2023

"Patis Joves Oberts" és el nom de la nova iniciativa dirigida als joves de la població. L'Ajuntament de Nules ha iniciat aquest projecte amb l'objectiu d'oferir un espai obert on els joves, d'entre 12 i 17 anys, puguen realitzar diferents activitats d'oci i entreteniment

Lo más visto