Compromís critica a Carrasco pel desmantellament de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) en la Setmana de la Mobilitat

Garcia: "Mantindre la mateixa intensitat de trànsit és incompatible amb una zona de baixes emissions com reclama la normativa europea”

General 24 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2760

Compromís ha expressat la seva indignació davant de l'anunci del Partit Popular de no limitar de cap manera el trànsit a la Zona de Baixes Emissions (ZBE). Ignasi Garcia, portaveu del Grup Municipal de la formació a l'Ajuntament de Castelló, ha assegurat que "és un despropòsit, tant en les formes com en el resultat de la modificació del projecte."

Garcia ha criticat Carrasco per tenir les modificacions definides "abans fins i tot de reunir-se amb els veïns". "Així és com el Partit Popular entén la participació ciutadana: com un escaparate," ha dit el portaveu. En aquest sentit, Compromís ha posat en dubte el procés participatiu de l'Ajuntament en què, segons Garcia, "el desmantellament de la ZBE estava clar, independentment del que diguessin els veïns."

"Som conscients que hi ha qüestions que s'han de conciliar, i així ho portàvem en el nostre programa". "Hi ha transportistes que encara no s'han pogut adaptar a les normatives europees", ha afegit Garcia en referència a la limitació del tràfic que afecta el comerç, "per això cal diàleg i consens, però de debò".

Garcia ha afirmat que, quan tinguin el projecte que ja han sol·licitat a la comissió, estudiaran les modificacions i "si són positives per a la ciutat," tindran el suport de Compromís, tot i que ha posat en dubte que el PP arribi a un acord en 36 hores des de la primera reunió fins a la presentació del projecte. "No és realista," ha insistit.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto