Onda comença a dissenyar els pressupostos municipals de 2024 escoltant les propostes dels veïns

La corporació ha recollit les primeres propostes ciutadanes a la Plaça Espanya a través de la campanya 'Millorem Onda'

General 25 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2809

L'Ajuntament d'Onda ha realitzat una nova edició de 'Millorem Onda', la plataforma que recull les propostes dels ondins per dissenyar els pressupostos participatius del 2024. La primera cita s'ha celebrat a la Plaça Espanya, en una matinada en què la regidora d'Hisenda, María Prades, i el regidor de Participació Ciutadana, Vicent Bou, han escoltat les peticions de la ciutadania.

En aquest sentit, Prades ha declarat: "Aquesta iniciativa ha demostrat ser una eina essencial per recollir les veus i les idees dels nostres veïns, i estem compromesos a continuar reforçant aquesta escolta activa entre l'equip de govern i els ondins".

En aquesta edició de 'Millorem Onda' s'han tractat temes com la gestió de residus, la instal·lació de mobiliari urbà i la millora dels carrers del municipi. A més, s'ha habilitat el correu electrònic [email protected] perquè els ciutadans puguen enviar les seues propostes.

Cal recordar que l'Ajuntament té una pàgina web (participacio.onda.es) on els ciutadans poden consultar iniciatives de govern obert. A més, poden fer les seues propostes a través del formulari en línia a <https://forms.gle/ZiqxW5PW2YbAtsPH7>.

Premi a la transparència

L'Ajuntament d'Onda revalida el segell InfoParticipa com el municipi de la Comunitat Valenciana amb el major nivell de transparència. El consistori ondenc ha obtingut un 100% de puntuació en l'avaluació del segell, complint satisfactòriament els 52 ítems exigits per l'auditoria.

La corporació supera totes les exigències en els tres blocs a examen: informació sobre els representants públics, dades sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius, així com les eines oferides per a la participació ciutadana.

Te puede interesar
Lo más visto