Compromís impulsa un acord perquè l'Ajuntament de Castelló demane la construcció del nou Hospital

La Junta de Portaveus ha aprovat la Declaració Institucional presentada per la formació per a reclamar la construcció del HGUCS

General 25 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2811

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat amb el suport de tots els grups polítics la Declaració Institucional presentada per Compromís per a reclamar que el Consell incloga una partida pressupostària per al pròxim exercici amb l'objectiu de garantir l'inici de les obres del nou Hospital General Universitari de Castelló.

El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha afirmat que "és vital que el projecte incloga, d'acord amb la legislació, habitacions d'ús individual, ja que aquesta mesura milloraria la qualitat de l'atenció als pacients". A més, ha recordat que la construcció d'un nou Hospital General a Castelló representa una inversió de 241 milions d'euros, com va anunciar el Govern del Botànic.

"Les millores previstes no només beneficiaran el Departament de Salut de Castelló", ha afegit Álvaro, "sinó que també milloraran la vida de les persones a tota la comarca, ja que aquest hospital és un referent en moltes especialitats". "Oferir un servei de salut de qualitat, amb les infraestructures i els equips humans adequats, suposa una millora en la qualitat de vida de tota la comunitat", ha conclòs Garcia.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto