El CMIA inicia la renovació de les candidatures dels representants adolescents

Demà comença una campanya informativa per a presentar el projecte del Consell en els centres de secundària i atraure possibles candidatures

General 25 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2813

El Consell d’Infància i Adolescència de Benicarló (CMIA) comença el nou curs escolar amb el repte de renovar les candidatures de tots els representants adolescents que estan presents actualment en el Consell, per tal de continuar construint un Benicarló més inclusiu.

Aquesta renovació suposarà unes noves eleccions i, per tant, s’inicia ara una campanya de difusió en tots els centres educatius d’educació secundària que tindrà com a objectiu presentar el projecte del CMIA i animar a la creació de possibles candidatures que acaben formant part del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència.

La joventut interessada a presentar la seua candidatura podrà demanar tota la informació al seu centre educatiu de referència.

El CMIA és un òrgan que té com a objectiu fer efectiu el dret dels xiquets, xiquetes i adolescents a ser escoltats i tinguts en compte.

Te puede interesar
Lo más visto