El concert d’El Diluvi protagonitza els actes del Nou d’Octubre a Benicarló

Dilluns dia 9 tindran lloc la cercavila festiva i l’acte institucional amb la hissada de la bandera. El dia anterior, diumenge dia 8, serà el torn del grup valencià El Diluvi, que oferirà un dels seus últims concerts abans de la parada temporal que acaba d’anunciar

Cultura 26 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2820

Benicarló celebrarà els actes commemoratius del Nou d’Octubre amb la tradicional cercavila i l’acte institucional, que tindran lloc el mateix dia 9, i el concert del grup valencià El Diluvi, que s’ha programat per a la vespra, el dia 8.

La cercavila sortirà des de l’Ajuntament a les 12.00 hores, amb la presència de les autoritats acompanyades de la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers i Tabaleters i el Grup de Danses la Sotà, en un recorregut que passarà per la plaça de Sant Bartomeu, el carrer Major, el carrer del Rei en Jaume i tornarà a la plaça pel carrer de Sant Joan i el carrer Major.

Al final de la cercavila hi haurà una ballada a càrrec de la Sotà i, a continuació, l’acte institucional amb el parlament oficial de l’alcalde i la hissada de la bandera de la Comunitat Valenciana.

La festa, la vespra

Per tal de calfar motors de cara al dia gran, dilluns 8 a les 20.00 hores tindrà lloc a la plaça de Sant Bartomeu el concert del grup de folk El Diluvi, que fusiona diversos estils musicals com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d’arrel valenciana.

Aquesta serà una de les últimes actuacions del grup valencià abans de la parada temporal que ha anunciat fa uns dies a través de les seues xarxes. El Diluvi s’acomiadarà dels escenaris a finals de 2023 però recorda que «no és un adeu, és un fins prompte».

L’accés serà completament lliure.

Te puede interesar
Lo más visto