Onda impulsa la mobilitat sostenible amb la instal·lació de set punts de càrrega per a vehicles elèctrics

L'Ajuntament d'Onda ha iniciat les obres per a implementar set punts de recàrrega destinats a vehicles elèctrics, en el seu ferm compromís amb la promoció de la mobilitat sostenible i la reducció d'emissions al municipi

General 27 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
eb78865b-1484-6d5e-a4c5-3388d17971f1

El cost d'aquesta instal·lació serà assumit per l'empresa responsable d'operar el servei elèctric.

El pla contempla la instal·lació de punts de càrrega ràpida als aparcaments de l'Apeadero i el Pavelló Víctor Cabedo, així com punts de càrrega semi ràpida en altres zones, com els aparcaments de Montí, Plaça 8 de març, Av. Montanejos (zona Ciutat Esportiva) i el Col·legi Baltasar Rull.

L'accés a aquests punts de recàrrega es realitzarà principalment mitjançant una aplicació mòbil (App) dissenyada per a dispositius Android i iOS. Aquesta aplicació permetrà als usuaris registrar-se en la plataforma proporcionant la informació requerida per a accedir.

L'App proporcionarà als usuaris un mapa interactiu amb la ubicació de tots els punts de recàrrega disponibles. En seleccionar un punt en el mapa, es mostrarà informació detallada, incloent-hi el tipus de connectors, la potència de càrrega, l'estat en temps real i el cost de recàrrega.

A més, es permetrà als usuaris reservar prèviament punts de recàrrega per a assegurar-se'n de la seva disponibilitat. La interfície d'usuari estarà disponible tant en navegadors web com en aplicacions mòbils per a sistemes Android i iOS, oferint flexibilitat i comoditat en la gestió de la recàrrega de vehicles elèctrics.

Te puede interesar
Lo más visto