Onda constitue el nou Consell de Festes format per 28 membres que vetllaran pel èxit de la Fira

El nou òrgan s'ha reunit aquesta setmana a la Casa de la Cultura per aprovar l'acta i començar a treballar per a la Fira d'Onda

Cultura 28 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
3

Prèviament a les festes patronals, Onda ha donat un pas important cap a la millora de l'organització dels seus esdeveniments festius amb la renovació del Consell de Festes. Aquest òrgan consultiu i de diàleg, format per una diversa representació d'associacions i entitats locals, concretament 28 membres, és un pilar fonamental en la coordinació i la planificació dels actes de les festes patronals.

La presidència d'aquest òrgan recau en Sergio Puig, regidor de Festes i Tradicions de l'Ajuntament d'Onda, qui lidera aquesta iniciativa en cerca d'enriquir la vida festiva de la ciutat. Acompanyant-lo a la Junta de Festes, es troba Víctor García, exercint el paper de president, mentre que David Varella assumeix la responsabilitat de coordinar els actes taurins i María Feliu estarà a càrrec de la coordinació d'actes multitudinaris i culturals.

En aquest sentit, Puig ha ressaltat que "volem mantenir una escolta activa amb el Consell de Festes i treballar de la mà de la Junta de Festes per garantir que les nostres festes siguin un veritable reflex de les nostres tradicions".

Te puede interesar
Lo más visto