Nules lliura els premis als locals guanyadors de la X edició de la Ruta de la Tapa

L'Ajuntament de Nules ha lliurat avui els premis als establiments hostalers guanyadors de la X edició de la Ruta de la Tapa, uns guardons que en aquesta edició s'han dividit en quatre categories principals per a les millors tapes salades, dolces, còctels i el premi especial Clemenules per utilitzar la taronja com a ingredient principal

Cultura 28 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
aefafa

Així doncs, els premis s'han atorgat al Bar Chalton com a guanyador del premi a la millor tapa salada; a la gelateria La Constancia que ha obtingut el premi a la millor tapa dolça; i a La Bodeguita de Macorina que ha aconseguit el premi al millor còctel i el premi especial Clemenules.

Cal recordar que els locals participants han estat Bar Bocateria 47, Bar Chalton, Bar Miralles, B&B Terrassa de l’Estany, Bar Puerta del Sol, Bar Sant Xotxim, Restaurant Caixa Rural, Guateque Night Club, Geladeria La Constancia, La Bodeguita de Macorina, Restaurant Ca Àngels, La Ronería i Pollastres al Mercat.

Així mateix, des de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Nules, també s'ha celebrat avui el sorteig dels 13 vals de 25 euros cadascun per a consumir en els diferents establiments participants en la X Ruta de la Tapa. A aquest premi han optat totes aquelles persones que van dipositar en les urnes habilitades per a això els passaports segellats amb les corresponents consumicions.

El regidor de Turisme, Guillermo Latorre, ha comentat que "amb el lliurament d'aquests premis es tanca aquesta edició de la Ruta de la Tapa, amb la qual es promociona la gastronomia i hostaleria locals".

Te puede interesar
Lo más visto