L'Ajuntament de Peníscola ha anunciat que ha obert el període d'inscripció per al curs 2023-2024 de la seva Universitat Popular

A més de la inscripció en línia, també es permetrà la matriculació presencial a partir del 16 d'octubre a les oficines de l'empresa OCA Grup, que gestiona el servei

General 29 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-09-29 at 11.36.31

Les persones interessades poden registrar-se presencialment o en línia a través del lloc web www.universitatpopularpeniscola.com a partir del 16 d'octubre. Poden sol·licitar plaça en qualsevol dels cursos que s'ofereixen per als dos quadrimestres.

La Universitat Popular de Peníscola ofereix una àmplia varietat de cursos subvencionats en diverses disciplines, incloent esport, idiomes, manualitats i arts. Aproximadament un miler d'estudiants s'inscriuen cada any en algun dels cursos oferts.

L'objectiu de la Universitat Popular és promoure la participació social i millorar la qualitat de vida dels ciutadans mitjançant la programació de cursos adaptats a les seves necessitats. Aquest any, les activitats es desenvoluparan en diverses ubicacions, incloent les instal·lacions de l'antic Ajuntament, després d'una sèrie d'obres de millora i adequació que van ser aprovades en el Ple municipal.

Les classes estan programades per començar a la fi d'octubre.

Te puede interesar
Lo más visto