Almenara va celebrar ahir una edició rècord del sopar de les calderes solidàries, recaptant 5.300 euros destinats a l'Associació Espanyola Síndrome de Pallister-Killian (PKSE)

A més, es van servir més de 11.000 racions de caldereta de carn de bou, i es van instal·lar taules i cadires per a 2.300 persones al Recinte Firal de la localitat

Successos 29 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
calderes8

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, va expressar el seu agraïment per la solidaritat dels residents en aquest sopar de les calderes solidàries, especialment amb l'aportació de l'euro solidari destinat a la investigació i lluita contra la Síndrome de Pallister-Killian, una malaltia rara que afecta moltes parts del cos i provoca discapacitat intel·lectual, problemes de visió, sordesa i dificultats físiques.

La Síndrome Pallister-Killian està causada per una tetrasomia al braç curt del cromosoma 12 i no té un tractament específic. A Espanya, hi ha al voltant de 500 persones afectades per aquesta malaltia. Els fons recaptats en aquest sopar contribuiran a la investigació i al suport a les persones afectades.

L'edició anterior d'aquest sopar es va destinar a la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana, i en anys anteriors s'han recaptat fons per a altres causes humanitàries com Aspanion, que ajuda als xiquets amb càncer.

Te puede interesar
Lo más visto