Els carrers d'Onda acolliran la tercera edició de la cursa 5K de la Fira d'Onda el proper 7 d'octubre

Més de 80 persones ja s'han apuntat i les inscripcions tanquen el proper dimarts 3 d'octubre

Esports 30 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
adwadaw

Onda celebrarà la tercera edició de la Cursa 5K Fira d'Onda 2023, una volta en la qual l'any passat van participar més de 240 ondins i ondines. El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Onda, José Vicente Inserta i Andrés Tomaseti, del Club Atletisme Onda, han presentat aquest esdeveniment que es durà a terme el dissabte 7 d'octubre de 2023. La sortida, a partir de les 17 hores, es realitzarà des de la pista d'atletisme de l'Olimpic. A més, per a les categories infantils, les proves començaran a les 16.15 hores.

El recorregut de la cursa abarca 5.000 metres a través d'un circuit urbà, amb sortida i meta a la pista d'atletisme de l'Olímpic. Els participants en la categoria absoluta hauran de completar el recorregut en un temps màxim de 50 minuts. A més, hi haurà recorreguts adequats per a les categories infantils, adaptats a les seues respectives edats.

En acabar la cursa, es lliuraran trofeus als tres primers classificats de l'absoluta masculina i femenina, així com de cada categoria. A més, els xiquets i xiquetes rebran trofeus i medalles de record. Els participants en la categoria absoluta rebran una bossa de corredor.

Les inscripcions es poden realitzar fins al proper 3 d'octubre a les 14 hores en la cursa Absoluta, ja siga en línia a www.runaddiction.es (pagament amb targeta de 8,60€) o en botigues com RUN ADDICTION (Castelló) i Esport Lizondo (Onda). Per a obtenir més informació sobre la cursa, així com de les diferents categories, els interessats poden comunicar-se a través dels telèfons 618 043 705 i 964 029 649, o visitar l'enllaç <https://bit.ly/46uR2QS>.

Te puede interesar
Lo más visto