Onda ha conclòs amb èxit l'edició d'enguany de la Fira de Sant Miquel, un esdeveniment anual que destaca per la seua atmosfera

Centenars d'ondarencs i visitants han pogut gaudir del petit comerç i la gastronomia local, així com de tota mena d'activitats aptes per a tots els públics. Des del divendres 29 de setembre fins al diumenge 1 d'octubre, el Raval i el Pla han estat testimonis de grans espectacles, activitats culturals i molt més

Cultura 01 de octubre de 2023 Redacció Redacció
SANT MIQUEL_03

Quant a això, la regidora de Comerç i Turisme de Onda, María Baila, ha destacat la gran acceptació i participació i ha assenyalat: "La Fira de Sant Miquel és un esdeveniment que destaca per la seua atmosfera especial i aquest any no ha sigut l'excepció". "Durant tot el cap de setmana, tant els ondarencs com els visitants han tingut l'oportunitat de gaudir de la riquesa de la nostra gastronomia, la música en viu i el suport al comerç local", ha afegit.

D'aquesta manera, a la zona del Raval s'han instal·lat diferents expositors en els quals s'han pogut comprar productes del petit comerç i gaudir de la gastronomia local a la zona de la Miqueleta. A més, aquesta edició ha comptat amb la novetat de la presentació de la marca gastro turística 'Pastís d'Onda', que inclourà tallers d'elaboració del típic producte per als més petits o un showcooking amb productes de Castelló integrats en la marca Castelló Ruta de Sabor.

A més, en aquesta àrea han sigut diverses les actuacions musicals que s'han oferit aquests dies, amb djs i tributs que han amenitzat les nits. El públic infantil també ha gaudit d'una àmplia programació, en la qual han abundat els tallers, contes, manualitats.

El broche final ha arribat a càrrec de l'artista Gustavo Paradis, que ha tancat una grandíssima edició davant d'una elevada presència de veïns i veïnes de Onda que no han volgut acomiadar la Fira Sant Miquel sense gaudir de les cançons de l'artista i de la gastronomia a la Miqueleta.

Te puede interesar
Lo más visto