La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

General 03 de octubre de 2023 Redacció Redacció
PortCS

Aquestes jornades es realitzaran els dies 5 i 6 d'octubre al saló d'actes de l'Autoritat Portuària de Castelló sota el títol "La ceràmica de grans dimensions i el màrqueting com a vehicle de projecció de mercat". L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és presentar la tecnologia del gran format ceràmic i destacar el port de Castelló com un aliat clau per a l'exportació d'aquest tipus de productes. Rubén Ibáñez va posar de manifest la importància que el port de Castelló no siga solament un punt d'importació de matèries primeres per a la indústria ceràmica, sinó també un punt d'exportació per a la producció, especialment en el cas del gran format, que requereix condicions de transport especials a causa del seu tamany.

El president de l'Autoritat Portuària va destacar les avantatges d'operar des del port de Castelló per al clúster ceràmic i va assenyalar que s'estan buscant fórmules avantatjoses per a les indústries que produeixen làmines ceràmiques i desitgen arribar als clients en qualsevol part del món.

Aquestes jornades són un preludi al XVII Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic, que es realitzarà a l'Auditori els dies 16 i 17 de novembre, amb la col·laboració del port de Castelló. El president de l'ATC, Juan José Montoro, va descriure el congrés com un esdeveniment que reunirà destacats experts de tot el món per a discutir les tendències tecnològiques i científiques més innovadores en la indústria ceràmica, així com els reptes relacionats amb la digitalització, l'energia, el medi ambient, la intel·ligència artificial i la competitivitat. També s'abordarà la necessitat de coordinar el clúster ceràmic per a unir-lo i promoure la idea que la unió enforteix la indústria, independentment del seu tamany o origen del capital.

Te puede interesar
Lo más visto