CEEI Castelló, Fit Planet y la Fundació Blava Marina s'han unit per a organitzar un esdeveniment sostenible a la platja de la Renegà d'Orpesa del Mar

La jornada de neteja de platja se celebrarà el dijous 5 d'octubre, de 16:00 a 18:00 hores, i se centrarà en promoure el networking en l'àmbit de la sostenibilitat

General 04 de octubre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2898

El punt de trobada serà "El Bosc" a les platges d'Orpesa del Mar, i hi haurà una activitat sorpresa per als participants. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar l'emprenedoria i destacar els recursos mediambientals de Castelló com un atractiu per als emprenedors.

La missió de la jornada "residu zero" és preservar el medi ambient local i protegir la biodiversitat marina evitant que els residus arriben al mar. L'activitat finalitzarà amb una sorpresa preparada per la Fundació Blava Marina.

Aquest esdeveniment busca crear un ambient emprenedor que facilite el networking, amb la participació de startups del Programa Órbita i altres professionals del sector, a més d'estar obert a emprenedors i persones compromeses amb el medi ambient.

Amb l'organització d'aquestes activitats, CEEI Castelló promou l'esperit emprenedor i contribueix a la protecció del medi ambient, alineant-se amb els valors de Fit Planet i el seu projecte 'Clean Ocean', que promou la recollida de residus a les platges per protegir la biodiversitat marina i la sostenibilitat.

Els interessats a participar poden inscriure's en el següent enllaç: (https://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=14&n=22257).

Te puede interesar
Lo más visto