El Consistori d'Onda ha posat en marxa una àmplia estratègia de seguretat per a l'esperada Fira d'Onda 2023

Aquest pla d'acció, coordinat per les regidories de Seguretat Ciutadana i Festes, implica la Policia Local, Protecció Civil i diversos serveis d'atenció sanitària, a més de rebre suport de la Policia Autonòmica i la Guàrdia Civil

General 04 de octubre de 2023 Redacció Redacció
NDP - Dispositivo de Seguridad

Cada dia, més de 30 agents patrullaran els carrers del centre i la perifèria d'Onda, sense comptar els professionals d'altres cossos de seguretat de l'Estat que es sumaran a l'operatiu. També es realitzaran controls de trànsit en col·laboració amb la Guàrdia Civil de manera diària. L'Unitat de Drons es farà càrrec de vigilar tots els encaixonaments, sopars de penyes i espectacles per controlar l'aforament i garantir la seguretat amb una visió més àmplia.

El responsable de l'àrea de Seguretat, Paco Pastor, en conjunt amb el regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig, ha coordinat aquesta iniciativa, que inclou la instal·lació de barreres, control policial en esdeveniments musicals, mesures de prevenció de nivell 4 davant amenaces terroristes i la coordinació entre Protecció Civil i Bombers en els esdeveniments que ho requereixen.

Durant les festes taurines, s'obrirà un retén al carrer Cervantes per complementar la feina de l'ubicat al Pla, el que permetrà una resposta més ràpida en cas d'emergència, ja que aquestes instal·lacions es troben fora del recinte taurí.

Paco Pastor ha destacat que "la nostra prioritat és que tots gaudisquen de la Fira de manera segura, pel que estem preparats per a garantir que tant els residents d'Onda com els visitants puguen viure una setmana festiva en un ambient relaxat". A més, va afegir que "els efectius policials tenen un paper fonamental per a garantir la seguretat i la convivència en aquests dies de gran afluència de públic al nostre municipi".

D'altra banda, el Comissari Cap de la Policia Local, Miguel Àngel Izquierdo, va subratllar que "la Policia Local està plenament compromesa amb la seguretat de la Fira d'Onda 2023. El nostre objectiu és assegurar que tots els esdeveniments transcorren sense incidents i en un entorn segur tant per als residents d'Onda com per als visitants". Izquierdo també va mencionar que "hem redoblat els nostres esforços per a millorar la seguretat durant tota la setmana de festes, incloent els encaixonaments i els esdeveniments taurins, desplegant a la totalitat dels nostres efectius en cadascun dels actes festius i col·laborant estretament amb els serveis mèdics en punts estratègics del recorregut".

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers