L'Ajuntament d'Almenara ha adquirit una plataforma elevadora per afavorir l'accessibilitat a l'escenari de la Sala d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire de la localitat

Aquesta plataforma elevadora és mòbil i es podrà traslladar a altres recintes com l'Auditori o altres escenaris que es puguen instal·lar a la localitat si fos necessari. La inversió en la plataforma és de 10.300 euros i prové d'una subvenció de la Generalitat Valenciana amb aquesta finalitat

General 07 de octubre de 2023 Redacció Redacció
sadawdw

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que "amb aquesta plataforma facilitarem l'accés a l'escenari del Paulo Freire a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat, però també en altres punts on es necessite, ja que és mòbil".

Així, segons Pérez, "continuarem apostant per l'accessibilitat dels espais i edificis públics d'Almenara, una de les línies bàsiques de l'equip de govern, gràcies a la col·laboració de la Generalitat Valenciana". Per això, "mitjançant fons propis o ajudes i subvencions, com en aquest cas, continuarem millorant gradualment l'accessibilitat en els edificis municipals, carrers, places, parcs i jardins, així com en altres espais públics".

L'alcaldessa ha recordat que "vam començar amb la Ruta Accessible dels Estanys, una de les primeres en la Comunitat Valenciana, a la qual han seguit actuacions en voreres, carrers i places, en la zona esportiva, en la piscina municipal, en el Mercat, en el camp de futbol, en el Molí d’Arròs, en el Terraet per a veure les festes, així com en altres llocs públics".

Te puede interesar
Lo más visto