L'equip de bàsquet Amics Castelló farà la seva estrena en la lliga demà davant l'històric COB al Paco Paz d'Ourense

L'entrenador, Juan A. Orenga, es mostra optimista pel fet que l'equip arriba en un bon estat físic i mental, amb tots els jugadors al cent per cent i després d'una setmana d'entrenament d'èxit tant en la tàctica defensiva com ofensiva. Orenga també destaca que l'equip està emocionalment preparat i conscient dels seus rols, malgrat les nombroses novetats en l'equip

Esports 07 de octubre de 2023 Redacció Redacció
f576f23f-2590-351e-a224-5ed7c5da4e96

L'entrenador ha analitzat l'equip rival, descrivint el partit com físic i destacant la força exterior del COB en els bases i els escoltes, així com el seu joc interior poderós. Espera veure molta pressió en les línies de passada i zones de pressió en tot el camp. Malgrat la dificultat del partit, Orenga subratlla la importància de mantenir la calma i la confiança en el seu propi joc.

L'inici de temporada és crucial, i Orenga reconeix que s'enfronten a equips difícils en les primeres jornades. Tot i que un bon inici pot ser beneficiós, també és conscient que un mal inici pot complicar les coses. El partit començarà a les 19:00 hores i estarà disponible a La Liga SportsTV per a aquells que estiguen abonats als partits de l'Amics Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto