Onda i el Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI) uneixen forces per impulsar la innovació, la logística i la intel·ligència artificial a través de 'Onda Genera'

Aquesta col·laboració té com a objectiu proporcionar suport integral als emprenedors, empresaris i empreses locals per aconseguir l'excel·lència empresarial i el creixement.

General 08 de octubre de 2023 Redacció Redacció
f576f23f-2590-351e-a224-5ed7c5da4e96

L'acció Onda Genera és un servei dissenyat per a aquells que volen iniciar un negoci o ja tenen una idea en ment. Ambdues organitzacions ja estan treballant per programar sis tallers formatius gratuïts pels mesos de novembre i desembre de 2023.

En aquest sentit, l'ajuntament de l'Àrea d'Ocupació, Innovació i Indústria, Vicent Bou, ha destacat: "Estem compromesos a proporcionar als nostres emprenedors i empreses locals les eines i el suport necessaris per avançar en un món empresarial en constant canvi". "Mitjançant aquests tallers, impulsarem la innovació, la logística i la intel·ligència artificial a Onda i continuarem reforçant la nostra economia local", ha afegit.

Onda Genera

Aquestes sessions es realitzaran a les renovades instal·lacions d'Onda Genera, situades a l'andana de Betxí, i cobriran una àmplia gamma de temes essencials per a l'èxit empresarial. Els tallers inclouran temes com tendències i direcció de mercat, definició de models de negoci, aspectes legals i financers, desenvolupament de la intel·ligència emocional, eines d'intel·ligència artificial i exemples inspiradors de casos d'èxit empresarial.

A més dels tallers gratuïts, Onda Genera oferirà seguiment personalitzat als emprenedors que vulguin convertir les seves idees de negoci en realitat o estiguin en les primeres etapes del seu projecte empresarial. El CEEI proporcionarà sessions individuals per ajudar a aquests emprenedors a posar en marxa els seus projectes amb èxit.

Te puede interesar
Lo más visto