Onda i el Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI) uneixen forces per impulsar la innovació, la logística i la intel·ligència artificial a través de 'Onda Genera'

Aquesta col·laboració té com a objectiu proporcionar suport integral als emprenedors, empresaris i empreses locals per aconseguir l'excel·lència empresarial i el creixement.

General 08/10/2023 Redacció Redacció
f576f23f-2590-351e-a224-5ed7c5da4e96

L'acció Onda Genera és un servei dissenyat per a aquells que volen iniciar un negoci o ja tenen una idea en ment. Ambdues organitzacions ja estan treballant per programar sis tallers formatius gratuïts pels mesos de novembre i desembre de 2023.

En aquest sentit, l'ajuntament de l'Àrea d'Ocupació, Innovació i Indústria, Vicent Bou, ha destacat: "Estem compromesos a proporcionar als nostres emprenedors i empreses locals les eines i el suport necessaris per avançar en un món empresarial en constant canvi". "Mitjançant aquests tallers, impulsarem la innovació, la logística i la intel·ligència artificial a Onda i continuarem reforçant la nostra economia local", ha afegit.

Onda Genera

Aquestes sessions es realitzaran a les renovades instal·lacions d'Onda Genera, situades a l'andana de Betxí, i cobriran una àmplia gamma de temes essencials per a l'èxit empresarial. Els tallers inclouran temes com tendències i direcció de mercat, definició de models de negoci, aspectes legals i financers, desenvolupament de la intel·ligència emocional, eines d'intel·ligència artificial i exemples inspiradors de casos d'èxit empresarial.

A més dels tallers gratuïts, Onda Genera oferirà seguiment personalitzat als emprenedors que vulguin convertir les seves idees de negoci en realitat o estiguin en les primeres etapes del seu projecte empresarial. El CEEI proporcionarà sessions individuals per ajudar a aquests emprenedors a posar en marxa els seus projectes amb èxit.

Te puede interesar
PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Lo más visto