"L'Ajuntament d'Onda ha realitzat una inversió de més de 60.000 euros en el desbrossatge d'un total de 150 quilòmetres corresponents a 40 camins rurals del terme municipal

Aquest projecte s'ha dut a terme en diverses ubicacions estratègiques dins de la localitat per garantir que els camins estiguen en òptimes condicions

Economía 08 de octubre de 2023 Redacció Redacció
Onda - Caminos

Els treballs de desbrossatge, realitzats per empreses ondenses, s'han dut a terme amb l'objectiu de millorar la mobilitat dels ciutadans i garantir un entorn segur i net per a tots els residents d'Onda. Les tasques s'han realitzat de manera eficient i respectant l'entorn natural de les zones desbrossades, prioritzant zones de més trànsit com el Camí Fondo o el Camí Vell de Betxí.

En aquesta línia, el regidor de Via Pública, Vicent Ramón, ha destacat la importància de mantindre aquests camins nets i adequats per a l'ús dels veïns. "Estem compromesos en assegurar que els ondencs gaudeixen de camins segurs i accessibles a tot el municipi". "Aquesta inversió de més de 60.000 euros reflecteix el nostre compromís continu amb la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns", ha afegit.

Brigada agrària

En consonància amb aquestes tasques, l'ajuntament va reforçar el passat juliol la brigada agrària amb la incorporació de tretze persones aturades. L'objectiu principal d'aquest equip va ser alliberar de brossa i males herbes els marges de les vies per evitar que siguen focus d'incendi en la temporada estival."

Te puede interesar
Lo más visto