Els ciutadans i ciutadanes de Nules celebren la seva patrona, la Mare de Déu de la Soledat

Cultura 09 de octubre de 2023 Redacció Redacció
20231008_201039

La festa major de Nules està marcada per la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Soledat, en què els habitants de la localitat participen en diversos actes religiosos per venerar la seva patrona. Com és tradicional, al matí s'ha realitzat el trasllat de la Mare de Déu de la Soledat des de la seva capella fins a l'església arxiprestal, on els veïns i veïnes han demostrat la seva gran devoció a la seva patrona mitjançant cants a càrrec de la coral Sant Bartomeu de Nules. Durant la jornada, s'ha celebrat una missa tradicional amb la presència de les autoritats locals i la Reina de la Vila, Paula Bruno, i les dames de la seva cort d'honor.

A la vesprada, les comissions de festes dels diferents barris, les associacions locals, les penyes i altres membres de la comunitat, acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules i la Banda Artística Nulense, han realitzat una ofrena de flors a la Mare de Déu de la Soledat. Aquesta ofrena ha seguit l'itinerari tradicional i ha comptat amb la participació de les Reines de la Vila.

Per concloure aquesta jornada festiva, les autoritats, la Reina de la Vila i les Dames de la Cort d'Honor han pres part en la processó i en el trasllat posterior de la Mare de Déu de la Soledat fins a la seva capella.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto