El Partit Popular d'Onda i els usuaris d'El Molí marquen gols per la inclusió

Com és habitual cada mes d'octubre, el Partit Popular d'Onda ha organitzat la 18a edició de la jornada de convivència amb els familiars i usuaris del centre ocupacional El Molí

Esports 09 de octubre de 2023 Redacció Redacció
20231008_201039

Es tracta de la disputa del partit amistós de futbol sala entre els usuaris d'El Molí i els afiliats, simpatitzants i regidors del PP.

L'objectiu d'aquesta tradicional iniciativa és fomentar els valors de companyonia, inclusió i esportivitat. Al finalitzar, tots els participants han recuperat forces en un refrigeri al qual han assistit amics i familiars.

La presidenta del PP d'Onda, Carmina Ballester, ha estat l'encarregada de lliurar els trofeus i ha assenyalat que "avui compartim una jornada esportiva i lúdica divertida on reivindiquem la igualtat i la inclusió". "No em cansaré mai d'agrair la implicació i dedicació dels usuaris d'El Molí en iniciatives com aquesta".

Te puede interesar
53384838933_d8a0527e43_o

El Amics Castelló cau davant el Reial Betis en un partit difícil

Redacció
Esports 09 de diciembre de 2023

El Amics Castelló va enfrontar una derrota a les mans del Reial Betis en un partit en el qual es va veure afectat per les baixes de jugadors clau, com Ngom, Hermanson i Stutz. Malgrat els esforços de l'equip castellonenc, van estar a remolc durant la major part del joc

Lo más visto