Compromís insta al govern a agilitar la substitució del director de la Banda Municipal

Sancho: "Han passat 3 mesos des de l'excedència de l'anterior director i encara no s'ha convocat ningú de la borsa de directors"

General 10/10/2023 Redacció Redacció
Captura

Compromís expressa la seva preocupació per la situació actual de la Banda Municipal de Castelló. El regidor de la formació, Pau Sancho, ha informat que a principis de setembre, l'actual director va sol·licitar una excedència que durarà dos anys i ha estat temporalment reemplaçat pel subdirector de la banda.

Sancho ha manifestat que la inquietud de Compromís rau en el fet que, tres mesos després, encara no s'ha citat cap persona de la borsa de directors i directores que hauria de cobrir aquesta excedència.

Compromís ha plantejat aquesta qüestió en comissió i està a l'espera de la resposta del govern. "Volem que aquesta situació es resolgui el més aviat possible per no perjudicar la Banda Municipal de Castelló", ha conclòs el regidor.

Te puede interesar
eafesafa

La Policia Local celebra el dia del seu patró Sant Miquel

Redacció
General 01/10/2023

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i el regidor de Policia i Governació, Fabián Flos, han passat revista aquest matí al cos de la Policia Local de Benicarló amb motiu de la celebració de la festivitat del seu patró, Sant Miquel

Lo más visto