La diputada provincial Merche Galí ha expressat la seua satisfacció pel canvi de decisió de Marta Barrachina, respecte a la seua proposta de fer un únic pagament de l' (IBI)

Abans d'aquest canvi, el pagament de l'IBI es realitzava en dues anualitats, fet que alleujava les càrregues econòmiques per als contribuents

Política 11 de octubre de 2023 Redacció Redacció
sddawd

Inicialment, la proposta de Marta Barrachina d'imposar un pagament únic hauria suposat una càrrega financera significativa per a les famílies, especialment en un moment d'augment generalitzat dels preus i dificultats econòmiques. Merche Galí destaca que aquest canvi de decisió s'ha produït a causa de la pressió exercida pels representants socialistes i pels ajuntaments afectats.

La diputada considera que aquesta rectificació ha d'encoratjar Marta Barrachina a dialogar amb l'oposició i els municipis per a abordar aquesta qüestió de manera conjunta i evitar imposicions que podrien generar malestar entre la ciutadania. Galí destaca la importància de treballar col·lectivament per a trobar solucions que beneficien a tota la societat i eviten tensions innecessàries.

Te puede interesar
Lo más visto