Onda expos el seu model contra el canvi climàtic a les jornades CityxChange de Noruega

Bou: "Aquests resultats són testimoni dels avenços que hem aconseguit en el nostre camí cap a un futur més verd i sostenible"

General 12/10/2023 Redacció Redacció
Onda_02

Onda ha presentat a Throndhein, Noruega, els resultats del seu innovador projecte Model de Governança Net-Zero a les jornades CityxChange. Aquest projecte s'emmarca dins del programa Scalable Cities Action Grant de la Comissió Europea, que ha concedit a Onda una subvenció de 20.000 € per a la seva execució.

El projecte s'ha dut a terme al llarg de l'any 2023, amb un enfocament clar en el desenvolupament d'una estratègia de governança per a aconseguir els ambiciosos objectius de l'Ajuntament d'Onda de convertir-se en un Municipi Climàticament Neutre per a l'any 2030.

L'èmfasi principal d'aquesta conferència a la ciutat noruega ha sigut la presentació dels resultats i les impressions obtingudes. Així, el finançament ha estat fonamental per al desenvolupament del nou marc de governança de l'Ajuntament d'Onda, la qual cosa contribuirà significativament a accelerar les iniciatives de descarbonització a la ciutat.

En aquest sentit, el regidor d'Innovació, Vicent Bou, ha destacat: "A Onda continuem amb el nostre compromís amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, i aquests resultats presentats en la conferència final de CityxChange són un testimoni dels avenços significatius que hem aconseguit en el nostre camí cap a un futur més verd i sostenible".

Te puede interesar
PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Lo más visto