Onda expos el seu model contra el canvi climàtic a les jornades CityxChange de Noruega

Bou: "Aquests resultats són testimoni dels avenços que hem aconseguit en el nostre camí cap a un futur més verd i sostenible"

General 12 de octubre de 2023 Redacció Redacció
Onda_02

Onda ha presentat a Throndhein, Noruega, els resultats del seu innovador projecte Model de Governança Net-Zero a les jornades CityxChange. Aquest projecte s'emmarca dins del programa Scalable Cities Action Grant de la Comissió Europea, que ha concedit a Onda una subvenció de 20.000 € per a la seva execució.

El projecte s'ha dut a terme al llarg de l'any 2023, amb un enfocament clar en el desenvolupament d'una estratègia de governança per a aconseguir els ambiciosos objectius de l'Ajuntament d'Onda de convertir-se en un Municipi Climàticament Neutre per a l'any 2030.

L'èmfasi principal d'aquesta conferència a la ciutat noruega ha sigut la presentació dels resultats i les impressions obtingudes. Així, el finançament ha estat fonamental per al desenvolupament del nou marc de governança de l'Ajuntament d'Onda, la qual cosa contribuirà significativament a accelerar les iniciatives de descarbonització a la ciutat.

En aquest sentit, el regidor d'Innovació, Vicent Bou, ha destacat: "A Onda continuem amb el nostre compromís amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, i aquests resultats presentats en la conferència final de CityxChange són un testimoni dels avenços significatius que hem aconseguit en el nostre camí cap a un futur més verd i sostenible".

Te puede interesar
Lo más visto