El Pacte Territorial organitza cursos per a impulsar l'ús de la tecnologia per a la cerca d'ocupació i la millora de la competitivitat

La primera formació es desenvoluparà presencialment el 18 d'octubre a l'edifici EPA d'Almenara, es dirigeix a persones migrants i ensenyarà com fer un currículum digital i buscar ocupació en Internet

Educació 13 de octubre de 2023 Redacció Redacció
IMAGEN NP 13.10.23

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa ha organitzat, juntament amb la Fundació Cibervoluntario i l'Ajuntament del municipi d'Almenara, un curs gratuït de formació per a persones migrants en la cerca d'ocupació mitjançant la tecnologia. Aquest taller se celebrarà el 18 d'octubre a l'edifici EPA d'Almenara, de 16.00 a 18.00 hores.

La formació serà impartida per la Fundació Cibervoluntarios com a part del programa "Competències TIC per a la integració de persones migrants." Aquest programa té com a objectiu connectar persones d'altres països amb la tecnologia mitjançant cursos senzills i pràctics que els ajudin a utilitzar ordinadors i telèfons mòbils per a buscar ocupació o realitzar tràmits burocràtics en línia. En el curs del pròxim dimecres, els participants apendran com dissenyar un currículum digital i crear perfils en les principals pàgines de cerca d'ocupació.

Aquesta col·laboració en la formació no és un esdeveniment únic, ja que el Pacte Territorial planeja continuar oferint sessions telemàtiques durant els mesos de novembre i desembre dins del programa "IniciaTIC". Aquest programa té com a objectiu donar suport i promoure la digitalització per a millorar la competitivitat de persones autònomes, emprenedores, petites i mitjanes empreses, així com agents promotors de l'economia social.

Te puede interesar
Lo más visto