L'Ajuntament de Montán celebra hui la tradicional Festa del Sacacubos, una celebració que sol atreure a centenars de visitants al poble

Cultura 14 de octubre de 2023 Redacció Redacció
Cartel Sacacubos Montán 2023

Aquesta festivitat, que s'ha recuperat després de dos anys de cancel·lacions a causa de la pandèmia, compta amb un atractiu programa festiu durant tota la jornada.

L'alcalde de Montán, Sergio Fornas, ha destacat que han organitzat activitats al llarg del dia perquè tant els residents del poble com els visitants gaudisquen de la celebració. Les festivitats inclouen una degustació de vi i sardines al matí, una vesprada de música i degustació de vi, un sopar popular amb embotits, pa, beguda, café, pastes i chupitos, i música d'ambient per tancar la nit.

Totes les activitats tindran lloc al Museu Enològic de Montán, i es pot obtenir més informació a l'Ajuntament de manera presencial o cridant al telèfon 964131002. Aquesta Festa del Sacacubos és una celebració tradicional i molt important per als habitants del poble, i s'ha organitzat amb entusiasme després de la interrupció causada per la pandèmia.

Te puede interesar
Lo más visto