La Guàrdia Civil i la Policia Local d'Altura han detingut un "murcigler" per cometre 9 robatoris en habitatges

S'ha recuperat part del botí i el detingut ha ingressat en presó. Castelló 17 d'octubre de 2023

Successos 17 de octubre de 2023 Redacció Redacció
20231017 Segorbe 1 detenido murciglero

La Guàrdia Civil de Segorbe juntament amb la Policia Local d'Altura han detingut un home de 20 anys al qual se li atribueixen 9 delictes de robatori en l'interior d'habitatge habitat i un altre d'usurpació d'estat civil a la localitat d'Altura.

La investigació es va iniciar a principis d'octubre quan diversos veïns de la localitat d'Altura van denunciar la comissió de diversos robatoris en les seves vivendes, de les quals els havien sostret diners en efectiu, joies, telèfons mòbils, equips informàtics, eines, etc.

Quan els guàrdies civils van realitzar les inspeccions oculars, van constatar que es tractava d'un "murcigler" i que actuava amb el mateix modus operandi (en l'argot policial se'ls coneix com a "murciglers" als qui utilitzen les altes hores de la nit i s'aprofiten de les altes temperatures que permeten que les víctimes dormin amb finestres i balcons oberts per colar-se de forma sigilosa i robar sense que els moradors es desperten).

Gràcies a les investigacions realitzades i els indicis obtinguts per tots dos cossos policials, la investigació va culminar amb la detenció d'un home com a presumpte autor de 9 robatoris amb força a l'interior d'habitatges i un altre d'usurpació d'estat civil, ja que aquesta persona uns dies abans s'havia identificat amb un altre nom i altres cognoms.

Els efectes recuperats han estat tornats als seus legítims propietaris i el detingut, després de passar a disposició judicial en el Jutjat d'Instrucció de Segorbe que va ordenar el seu ingrés a presó.

Te puede interesar
Lo más visto