Onda amplia els tallers d'envelliment actiu del Centre Integral de Majors després de la demanda dels usuaris

L'ajuntament ha ampliat sessions i horaris després de l'èxit d'aquesta edició i l'esgotament de les places

General 17 de octubre de 2023 Redacció Redacció
sdaa

L'Ajuntament d'Onda augmenta el nombre d'activitats i tallers d'envelliment del CIM (Centre Integral de Majors), després de l'èxit d'aquesta edició i l'esgotament de les places disponibles. Els tallers es realitzaran de març a maig i d'octubre a desembre de 2024.

El programa d'activitats per al 2024 presenta una varietat d'opcions dissenyades per millorar la qualitat de vida dels majors d'Onda. Entre ells, es troba el Taller de Ceràmica per a la Mobilitat de les Mans i Taller de Memòria, en els quals els participants podran gaudir d'activitats creatives que beneficien tant la mobilitat de les mans com la funció cognitiva.

D'altra banda, els usuaris tenen l'oportunitat d'aprendre i gaudir d'un ball tradicional de forma divertida i social al Taller de Sevillanes, així com moure's al ritme de la música al Taller de Ball. A més, altres tallers com Yoga en Cadira o Gimnàstica per a Majors els ofereixen els beneficis de l'activitat física des d'una modalitat accessible i còmoda.

En aquesta línia, la regidora d'Envelliment Actiu, Maribel Raigada, ha declarat que "des de l'equip de govern reconeixem la importància de mantenir els majors d'Onda actius i compromesos amb el seu benestar físic i mental". "Aquestes ampliacions als tallers d'envelliment actiu garanteixen que tots els nostres majors tinguen accés a una àmplia gamma d'opcions que fomenten una vida saludable i activa", ha afegit l'edil.

Programació Fira d'Onda

A més, els majors del municipi podran gaudir en la setmana de les festes patronals de Fira d'Onda d'una gran varietat de programació, entre la qual es troba el passacarrer i dinar en homenatge a la Tercera Edat, rondalla, actuacions i balls.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto