Peñíscola està promovent diversos programes per a l'envelliment actiu

L'activitat física i els tallers de memòria i alimentació saludable per a la tercera edat són les activitats que impulsant l'àrea de Benestar Social

Esports 18/10/2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-10-18 at 12.25.32

Han començat a Peñíscola els programes "Viu Actiu" i els tallers de memòria per a les persones majors. Aquests programes tenen un enfocament preventiu mitjançant l'exercici físic i mental per a un sector de la població majoritàriament sedentari.

Els usuaris tenen més de 65 anys i els programes s'estenen durant vuit mesos a l'any, d'octubre a maig, amb dues sessions setmanals. En el cas del programa "Viu Actiu", està supervisat per professionals de l'activitat física i l'esport amb una prescripció d'exercici físic individualitzat, i l'objectiu principal és "conseguir que les persones sedentàries, principalment degut a la seva edat, realitzen més activitat física i, d'altra banda, que aquells que pateixen una malaltia crònica millorin la seva salut a través de la pràctica de l'exercici físic supervisat", ha explicat la regidora de l'àrea, María Jesús Albiol.

Tant aquest taller, que inclou activitat física, com el taller de memòria, es vinculen amb les activitats programades per al pròxim mes sobre alimentació saludable dirigida a la tercera edat. "Tots aquests programes estan enfocats a l'envelliment actiu i, per tant, a millorar la qualitat de vida dels nostres majors", ha manifestat Albiol, recordant que l'Ajuntament de Peñíscola impulsa aquests programes en col·laboració amb la Generalitat Valenciana.

Te puede interesar
f576f23f-2590-351e-a224-5ed7c5da4e96

L'equip de bàsquet Amics Castelló farà la seva estrena en la lliga demà davant l'històric COB al Paco Paz d'Ourense

Redacció
Esports 07/10/2023

L'entrenador, Juan A. Orenga, es mostra optimista pel fet que l'equip arriba en un bon estat físic i mental, amb tots els jugadors al cent per cent i després d'una setmana d'entrenament d'èxit tant en la tàctica defensiva com ofensiva. Orenga també destaca que l'equip està emocionalment preparat i conscient dels seus rols, malgrat les nombroses novetats en l'equip

Lo más visto