Onda deslumbra amb la inauguració de cinc exposicions artístiques en Fira d'Onda

Onda ha inaugurat un total de cinc exposicions artístiques perquè ondenses i visitants puguen gaudir de la millor art durant la setmana de Fira d'Onda

Cultura 19 de octubre de 2023 Redacció Redacció
NDP - 1

En aquesta línia, el regidor de Cultura, Daniel Álvaro, ha inaugurat les cinc exposicions en una tarda de recorregut artístic, acompanyat per membres de la corporació municipal, així com de les Reines de Fira d'Onda i la seua Cort d'Honor. Álvaro ha destacat que "aquestes cinc exposicions en conjunt representen una mostra impressionant de la creativitat i el talent ondense". "Onda s'enriqueix amb l'art i la cultura en aquesta mostra única, i es demostra una vegada més el compromís del nostre municipi en fomentar l'expressió artística i el patrimoni cultural", ha afegit l'edil.

Exposicions

En la Casa de la Cultura, els amants de la filatèlia i la història postal tenen l'oportunitat d'explorar una col·lecció única de segells, sobres i peces de col·lecció en l'exposició 'Exfilnucol Fira d'Onda'. Aquesta mostra és el resultat de l'esforç i dedicació del Cercle Filatèlic i de Col·leccionisme, que enriqueix la cultura de la nostra ciutat.

En la mateixa ubicació, el talentós artista ondense Manolo Matamoros presenta 'Obra acrílica', una exposició que reuneix 14 obres mestres realitzades en pintura acrílica. Destaca la rèplica de la il·lustració històrica del poble d'Onda que es transforma en una pintura plena de vida.

D'altra banda, la Caja Rural d'Onda alberga tres exposicions excepcionals. La primera, a la sala d'exposicions del Carrer Vall d'Uixó, 'Argila, aigua i foc. Ceràmica', presenta les obres ceràmiques de l'artista Miguel Tolosa, demostrant la seua mestria en aquesta tècnica. A més, s'exhibeixen una varietat de pastissos que evidencien la seua versatilitat artística. En la segona exposició, 'Vari-Art', l'artista ondense Santi Pérez comparteix el seu talent a través d'una àmplia gamma d'obres en fusta i llenç, cadascuna amb el seu estil únic.

La Caja Rural d'Onda tanca la tarda d'art amb la seua tercera exposició, a la sala d'exposicions del Carrer San Miguel, 'L'alquímia d'un mur' de Manolo Sales. Aquesta mostra és una oportunitat per a explorar el món artístic de Sales, un artista excepcional que emociona i transmet a través del seu art.

Te puede interesar
Lo más visto