L'Amics Castelló visita per primera vegada la pista del Hestia Menorca a la LEB Oro

L'Amics Castelló juga demà el seu primer partit a la pista del Hestia Menorca en un partit oficial de la lliga LEB Oro, després de la victòria aconseguida la setmana passada davant del seu públic, la qual cosa els ha servit de motivació per fer una bona setmana d'entrenament

Esports 21 de octubre de 2023 Redacció Redacció
asdsadaf

"La setmana ha anat bé, excepte un problema que hem tingut amb Milos, que no ha pogut entrenar a causa d'un problema lumbar, però crec que arribarà per al partit", afirmava Orenga, que no ha pogut disposar del pivot serbi durant la setmana.

Enfront es trobaran amb un Hestia Menorca que compta els seus partits per derrotes, una arma de doble tall que pot o no beneficiar els castellonencs. Així ho veu Juan A. Orenga, que es trobarà amb una autèntica olla a pressió demà a Menorca. "D'una banda, tindran la pressió de guanyar i, d'altra banda, tindran la motivació per guanyar amb 4.000 o 5.000 persones a l'aleshores animant-los i la urgència d'aquesta victòria. Tenen un jugador important lesionat, però això és una arma de doble tall perquè la resta de jugadors donen un pas endavant i això és perillós."

A més, l'entrenador castellonenc deia què és el que més li preocupa del rival de demà. "Em preocupa la urgència que tenen, la joventut, és un equip com el nostre i poden estar molt encertats o cometre errors. Si estan encertats, tindrem problemes. Intensitat en tindran, segurament, així que hem de ser molt astuts, mantenir el cap fred, saber com i a qui hem de defensar i seguir amb la nostra filosofia de córrer."

Juan A. Orenga feia una petita anàlisi del rival. "Tenen jugadors interiors importants com Arteaga i Stoilov, i jugadors exteriors que potser no són extraordinaris llançadors, però són grans penetradors, anotadors, juguen molt bé a l'esquena. No és un partit fàcil", concloïa Juan. I és que el Hestia Menorca té a Hannah, que en aquests moments és el màxim anotador de la lliga amb una mitjana de 24 punts per partit. Això sí, el segon màxim anotador de la lliga és l'estatunidenc de l'Amics Castelló, Eric Stutz, pel que es pot veure un duel d'estrelles, si bé cadascun en una posició diferent.

Finalment, Orenga parlava de com han preparat el partit. "Hem intentat armar l'equip amb totes les possibilitats de defensa, però no només a un jugador, sinó a tots, perquè sabem que Hannah ens ficarà punts, però són la resta de jugadors els que no han d'anar-se'n dels seus números habituals. Anem molt centrats i conscients de la importància del partit per a nosaltres", finalitzava Juan A.

El partit se celebrarà demà a les 19:30 hores i serà televisat per La Lliga Plus.

Te puede interesar
Lo más visto