Onda dóna inici a la seua Fira 2023 amb la celebració de la tradicional Crida, correfoc i cercavila musical

Amb el crit de "Sí, sí, sí; la Fira ja està ací!" la reina i la seua cort d'honor han inaugurat la setmana més esperada pels ondins

Cultura 21 de octubre de 2023 Redacció Redacció
IMG_0042

La tradicional Crida dóna el tret d'eixida a la Fira d'Onda 2023, marcant l'inici d'un seguit d'esdeveniments patrons plens de música, bous, teatre, concerts i un ambient festiu que atreuran tant als ondins com als visitants.

Des del balcó de l'Ajuntament, la Reina de la Fira, Paula Piquer Marín, i les seues dames, Sandra Ferrandiz Peña, Àngela Guillamón Périz, Dària Ramón Cocu, Ainoa Valero Ferrandiz i Begoña Zarzoso Martí, han donat inici als festejos. Mentre tant, en la plaça del Pla, s'ha entonat el crit de: "Sí, sí, sí; la Fira ja està ací!".

Els carrers del centre d'Onda s'han omplert de milers d'ondins, penyes, associacions taurines i visitants que s'han congregat per donar la benvinguda a la setmana gran de la ciutat. La Fira d'Onda promet ser una experiència inoblidable per a tots aquells que se sumen a aquesta setmana de festes patronals.

En aquesta línia, Sergio Puig, regidor de Festes, ha destacat que "avui marquem l'inici de la Fira d'Onda, una setmana festiva, plena d'emocions, tradicions i que ens uneix com a poble". "Vull agrair a tots els qui han treballat incansablement perquè aquesta Fira siga possible i a tots els participants que fan que la nostra tradició continue viva", ha afegit l'edil.

Després de la Crida, el tradicional Correfoc, a càrrec de la companyia Scura Splats, ha omplert de foc, llum i color els carrers del centre d'Onda. Acte seguit, la Big Band d'Onda ha posat a ballar els assistents amb els seus ritmes festius en un espectacular passacarrer.

Inauguracions

D'altra banda, aquesta vesprada s'ha inaugurat la fira d'atraccions en el Recinte Ferial i la fira de venda ambulante en l'avinguda Sierra de Espadán. Més tard, en la plaça d'Espanya s'ha obert la tradicional Tasca del Tord.

A més, les Nits de Djs també han donat inici en el recinte de festes, oferint una varietat d'entreteniment per als assistents més joves a la Fira d'Onda 2023.

Te puede interesar
Lo más visto