Nules realitza obres de millora i condicionament del cementeri municipal

S'estableix un horari especial de transport públic del 28 d'octubre a l'1 de novembre

General 22 de octubre de 2023 Redacció Redacció
awd

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, que se celebra el proper dimecres 1 de novembre, l'Ajuntament de Nules ha dut a terme obres de millora i condicionament tant al cementeri municipal de Nules com al de Mascarell.

Concretament, les principals tasques han inclòs la pintura de les instal·lacions i treballs de jardineria per embellir l'entorn. Cal destacar les obres realitzades a la plaça d'entrada del cementeri municipal. Aquests treballs han estat realitzats pels alumnes del Taller d'Ocupació i del programa Et Formem, en el mòdul "Activitats funeràries i de manteniment de cementeris", que s'han encarregat de les tasques de manteniment i millora dels dos cementeris.

El regidor de Cementeris, Ramón Lucas, ha visitat avui el cementeri municipal per supervisar els treballs. Lucas explica: "Encara que es realitzen diverses accions de manteniment al llarg de l'any, a aquestes dates es porten a terme les principals millores per garantir que els cementeris estiguen en les millors condicions per al Dia de Tots Sants. A més, s'ha volgut dignificar l'entrada del cementeri amb la renovació de les creus. Tot i això, encara queden altres obres pendents que s'executaran més endavant aquest any."

S'estableix un horari especial d'obertura per aquests dies tant per al cementeri municipal com per al de Mascarell, que serà de dissabte 28 d'octubre fins a dimecres 1 de novembre, de 9.30 a 19.00 hores de manera ininterrompuda.

Te puede interesar
Lo más visto