Compromís exigeix al PP que restablisca les freqüències dels ecoparcs mòbils

Ignasi Garcia ha instat el govern a mantindre les polítiques de reciclatge que van triplicar la recollida selectiva a Castelló

Política 23 de octubre de 2023 Redacció Redacció
photo_2023-10-22_00-56-31

Compromís per Castelló, a través del seu portaveu Ignasi Garcia, ha exigit al Partit Popular la recuperació dels ecoparcs mòbils a la ciutat per a les vesprades. La formació ha argumentat que gràcies a su acción política en matèria de reciclatge cuando Garcia era concejal de gobierno, la recollida selectiva es va triplicar a Castelló i ha de mantindre's en eixa línia per a avançar cap a una economia circular.

El portaveu de Compromís ha insistit en la importància de recuperar les freqüències de recollida selectiva impulsades pel govern del Fadrell, així com assignar més recursos als educadors ambientals. La formació considera que estos passos són fonamentals per a promoure pràctiques sostenibles i previndre l'acumulació de residus en els abocadors.

Ignasi Garcia ha declarat que Castelló «ha d'avançar cap a una economia circular i allunyar-se de la cultura de l'usar i tirar, que només condueix al col·lapse d'abocadors». «El govern actual encapçalat pel Partit Popular, està promovent una reculada en este àmbit en haver retallat les hores de servei dels ecoparcs».

Compromís ha destacat les polítiques que van dur a terme quan estaven en el govern municipal que van multiplicar per sis la presència d'estos dipòsits a la ciutat. Garcia ha subratllat que «l'objectiu és acostar i facilitar el reciclatge als ciutadans de Castelló per a fer front al repte climàtic». «Este govern està demostrant irresponsabilitat en la cura del medi ambient».

Te puede interesar
Lo más visto