L'Església Major d'Onda ha viscut l'emoció de l'himne a l'El Salvador després de suspendre's la processó a causa de la pluja

El castell de focs ha culminat una jornada solemne en el primer diumenge de Fira 2023

Cultura 23 de octubre de 2023 Redacció Redacció
awds

Onda ha viscut un primer diumenge de Fira molt emotiu amb la tradicional missa solemne en honor al Santíssim Salvador a l'Església de l'Assumpció. A més, a causa de la pluja, no s'ha pogut celebrar la tradicional processó, però l'emoció ha estat present igualment quan els ondenses han entonat l'himne dins de l'Església Major.

Respecte a això, l'edil de Festes i Tradicions, Sergio Puig, ha ressaltat "la rellevància de la missa i la processó, dos esdeveniments profundament arrelats a les nostres tradicions, que uneixen el nostre poble en la celebració de la fe". "Avui, amb el cor encogit i l'emoció a flor de pell, hem cantat l'himne amb la mateixa devoció, tot i no haver pogut celebrar la tradicional processó", ha afegit.

A més, a migdia s'ha procedit a l'obertura de l'oficina temporal de correus a la Casa de la Cultura. En aquesta, s'ha realitzat un homenatge a aquesta llarga i important institució, a través de l'exposició XXX Exfilnucol Fira 2023, "El Temps", organitzada pel Cercle Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme Ibn al-Abbar d'Onda.

A la vesprada, ha arribat el torn de les activitats esportives amb el Campionat Fira d'Onda al camp de Boles Serranos i el partit de lliga Comunitat Grup Nord entre el CD Onda i el Recambios Colón CF al camp municipal Enrique Saura. En aquest partit, la reina de Fira d'Onda, Paula Piquer Marín, ha realitzat el tradicional llançament d'honor.

Te puede interesar
Lo más visto