Compromís defensa la necessitat de reobrir les urgències en el Raval Universitari

La formació ha mantingut una reunió amb els veïns del barri i han manifestat la seua intenció de pressionar per a exigir la reobertura de les urgències

General 23 de octubre de 2023 Redacció Redacció
awds

Ignasi Garcia, portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló ha reivindicat la necessitat que el Punt d'Atenció Continuada d'Urgències en el Raval Universitari estiga obert i en servei. Els tres regidors del grup municipal, Ignasi Garcia, Vera Bou i Pau Sancho han mantingut una reunió amb l'Associació de Veïns del Raval Universitari en la qual també han acudit els diputats autonòmics del partit Vicent Marzà i Verònica Ruiz.

En la reunió s'han tractat temes relatius a la necessitat de la reobertura de les urgències del Centre de Salut del barri, així com la necessitat que es mantinga el Centre Juvenil del barri que va posar en marxa quan el llavors regidor de participació Francesc Mezquita, de Compromís. Els veïns també han reivindicat la necessitat millorar la mobilitat per a reduir la intensitat del trànsit rodat.

Respecte a les urgències, Ignasi Garcia ha emfatitzat que mantindre este servei tancat «no és una opció» i, per tant, «Compromís exigeix la seua reobertura perquè no sols dona servei als residents del barri sinó que veïns d'altres barris es beneficiarien d'este servei fonamental».

Garcia ha declarat que «les urgències són crucials per a garantir una atenció sanitària de qualitat a la nostra ciutat. No podem permetre que este servei essencial romanga tancat». El portaveu ha assegurat que des del Grup Municipal s'estan estudiant totes les opcions per a pressionar al govern al fet que prenga les mesures necessàries perquè el servei estiga operatiu al més prompte possible.

Te puede interesar
Lo más visto