Nules posa en marxa una nova iniciativa d'oci per als més joves

"Patis Joves Oberts" és el nom de la nova iniciativa dirigida als joves de la població. L'Ajuntament de Nules ha iniciat aquest projecte amb l'objectiu d'oferir un espai obert on els joves, d'entre 12 i 17 anys, puguen realitzar diferents activitats d'oci i entreteniment

General 24 de octubre de 2023 Redacció Redacció
IMG-20231023-WA0008

Aquesta iniciativa se realitza als patis de l'CEIP Lope de Vega. Aquests patis romandran oberts els dissabtes en horari de 10 a 13.30 hores. Aquest espai permet als joves gaudir gratuïtament de diverses activitats cada dissabte, alhora que es promou la conciliació familiar.

Per al proper dissabte, 28 d'octubre, s'ha programat l'activitat "Gaming x Deporte", que inclou simuladors de conducció, realitat virtual, PlayStation 5, Nintendo Switch i hoquei. A més, aquesta activitat commemora el Dia sense Jocs d'Atzar, que se celebra el 29 d'octubre. Comptarà amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de Nules i la presència de les professionals del programa d'educació emocional "Sé Tu Mateixa," que es du a terme un dissabte al mes al Casal Jove per promoure la gestió emocional entre els joves.

Aquesta iniciativa compta amb una subvenció de la Conselleria d'Educació per al desenvolupament de projectes d'oci i temps lliure dirigits a xiquests, xiquets en edat escolar i joves fins als 18 anys.

Aquesta iniciativa s'uneix a l'anomenada "Patis Oberts. Vine a Jugar", dirigida als més joves de la població i posada en marxa l'any passat des de la Regidoria d'Infància.

Te puede interesar
Lo más visto