Més l’alcora-compromís reclama incloure en el pròxim pressupost de 2024 la millora del camí mas vell

El portaveu municipal de Més l'Alcora-Compromís, Agustín Chiva, ha reclamat a l'equip de govern que consigne en el pròxim pressupost de 2024 una partida econòmica per a adequar el Camí Mas Vell

General 24 de octubre de 2023 Redacció Redacció
jhfj

“L'any passat es va signar un acord per a adequar dos camins rurals. El de la Foia sí ho han fet però el de Mas Vell només ho han reparat i això no és el que es va acordar”, ha remarcat Chiva.

El representant municipal de Més l'Alcora-Compromís ha censurat que els 46.000 euros gastats en la reparació del Camí Mas Vell són excessius per a l'insatisfactori resultat final. El regidor d'Urbanisme, el socialista Robert Tena, es va comprometre a habilitar una partida econòmica específica en el pressupost del pròxim any per a adequar el camí. “Esperem que siga així perquè, en cas contrari, quedaria en evidència la falta de serietat del govern municipal”, ha expressat Chiva.

D'altra banda, el portaveu del grup municipal de Més l'Alcora-Compromís ha instat l'executiu socialista a prendre cartes sobre l'assumpte per a eliminar l'abocador incontrolat que ha sorgit en l'Espuela. “Els veïns han telefonat a la Policia Local en diverses ocasions. És clar que la principal culpa és de l'incivisme d'algunes persones però creiem que l'Ajuntament ha d'actuar ara per a netejar aquest punt d'abocaments”, ha afegit.

Te puede interesar
Lo más visto