L'Ajuntament de l'Alcora ratifica el seu suport a l'ATC en benefici del sector ceràmic

L'alcalde, Samuel Falomir, s'ha reunit aquest matí amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics, Juan José Montoro

General 25 de octubre de 2023 Redacció Redacció
sfaf

L'impuls de diferents projectes de col·laboració ha estat un dels temes abordats a la reunió de treball mantinguda aquest matí entre l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, i el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. Una trobada a la qual també ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Delgado, a més de personal tècnic de totes dues entitats.

Cal destacar que el consistori alcorí col·labora amb el Congrés de Tècnic Ceràmic, que celebrarà la seua dissetena edició el pròxim mes de novembre, concretament els dies 16 i 17, a Castelló. Un esdeveniment on es concentraran les veus més innovadores del sector ceràmic amb l'objectiu de mantindre al dia a professionals i empreses del clúster.

Montoro ha explicat les previsions del congrés i la seua programació al primer edil, qui ha destacat la importància de comptar amb aquest tipus d'esdeveniments per a seguir millorant la competitivitat del sector a partir de la innovació.

Te puede interesar
Lo más visto